Dåså kära informationstörstande pöbel. Det var längesedan det hände nåt här men nu är iaf statistiksidan uppdaterad. Med lite tur så kommer årets redogörelse här i dagarna också och framåt helgen så borde den obligatoriska bildberättelsen dyka upp.
Lev väl, ni prinsar av miniboll och kungar av Kurvanvallen
/Ministeriet
Svenska MiniBollFörbundet
Miniboll har lirats av Hagalundsgrabbarna sen urminnestider. Då hette det Fulboll och fyllan var värre och skaderisken större. För den moderne mannen finns nu det sofistikerade alternativet, Miniboll.
måndag 2 september 2013
lördag 27 oktober 2012
Presidenten frustar till!
Lystring pöbel och allmoge. Den upphöjde har i sin oändliga givmildhet beviljat en fördubbling av kokboken och bjussar alltså på årets Gulaschrecept. God spis på er!
Vad händer annars? Inte mycket, den förbannade snön kom ju och påminde oss om att det är nästan 9 månader kvar till nästa batalj. Mörker!
Juntan får trösta sig med ett vintermöte och diskutera eventuellt Sm i Minipuck, varm sprit och vilka som ska uteslutas efter sommarens nykteristfäzzt.
Bäva dödliga
/Ministeriet
Vad händer annars? Inte mycket, den förbannade snön kom ju och påminde oss om att det är nästan 9 månader kvar till nästa batalj. Mörker!
Juntan får trösta sig med ett vintermöte och diskutera eventuellt Sm i Minipuck, varm sprit och vilka som ska uteslutas efter sommarens nykteristfäzzt.
Bäva dödliga
/Ministeriet
Presidentens Gulasch
Det här behöver du:
5 hg högrev/fransyska
50 g margarin
3 dl finhackad gul lök
4 tsk paprikapulver
2 tsk kumminfrön
4 klyftor vitlök
2 paprikor
2 tomater
Så här går det till:
Bryn köttet i 2 cm bitar och lägg i en gryta.
Fräs löken i smöret, får inte ta färg. Lägg i grytan med hackad vitlök,
paprikapulver och kumminfrön.
Täck med vatten och sjud till köttet börjar mjukna.
Lägg i tärnad potatis, paprika och tomat i bitar och koka klart.
Smaka av med lite salt och peppar och eventuellt lite oxfond.
Servera med gräddfil och vitt bröd.
Bon Appetite!
5 hg högrev/fransyska
50 g margarin
3 dl finhackad gul lök
4 tsk paprikapulver
2 tsk kumminfrön
4 klyftor vitlök
2 paprikor
2 tomater
Så här går det till:
Bryn köttet i 2 cm bitar och lägg i en gryta.
Fräs löken i smöret, får inte ta färg. Lägg i grytan med hackad vitlök,
paprikapulver och kumminfrön.
Täck med vatten och sjud till köttet börjar mjukna.
Lägg i tärnad potatis, paprika och tomat i bitar och koka klart.
Smaka av med lite salt och peppar och eventuellt lite oxfond.
Servera med gräddfil och vitt bröd.
Bon Appetite!
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)