lördag 12 november 2011

Carbombs, kattbricanyl och kalsongfetishism

Den 5:e november var det dax för överhögheten bolla lite idéer och ha det årliga klappa-varandra-på-stjärten-för-en-väl-genomförd-turnering-mötet.
Vi har haft en del klassiska turneringar och det här får nog ses som ett klassiskt styrelsemöte. Redan vid inledningen visste man att det skulle gå snett då den i vanliga fall så tystlåtna Brollan reste sig, bredde ut sina armar och utropade;
- Jag har skådat framtiden och framtiden stavas S-P-R-I-T!

Det som sedan skedde borde filmas och användas som instruktionsvideo för mången skamfull minibollsdeltagare. Under detta fantastiska sjöslag "givetvis bekostat av er, kära undersåtar" så kan man iaf bland den spretiga stenografin utläsa att nästa år kommer att vara för de riktigt hårda suputerna. Det har gått att kringelikroka sig runt systemet och efter 8 timmar vara knappt salongsberusad. Inte längre. Miniboll skola bliva bollsporternas Robinson, Le Mans eller IronMan.

Vi spikade oxå nästa års datum och kör som i år helgen efter DC och hamnar då på den 21 Juli.

I övrigt så planerar vi på sikt att få bort 4-mannalagen och införa nåt sorts reservsystem och om trycket blir stort kanske Miniboll spelas på 2 planer om nått år. Den som lever får se!

Ers semidemokratiske
Propagandaministern




P.S: Missa inte nya fliken "Presidentens kokbok" där ni får lära er att göra förra årets prisbelönta chili och där det förhoppningsvis skall dyka upp lite smått och gott framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar